Kaj je Trinitymap in kako te podpira

S tem, ko si se znašel na Trinitymap in čutiš vzgib raziskovanja še ne spoznanega, nakazuje, da se iščeš, da s svojim življenjem še nisi povsem zadovoljen.

Stremiš po nečem, za kar meniš, da še nimaš in se zdi bistveno za preoblikovanje tvojega življenja na bolje. Morda celo želiš v določenih segmentih svojega življenja postaviti povsem nova, sebi lastna izhodišča, ki ti bodo bolj pisana na kožo in ti bodo prinašala tako iskano zadovoljstvo, srečo ter notranji mir.

Hrepeniš po zadoščenju samoizpopolnitve, a ti obenem ni povsem jasno, kaj točno bi tvoje zadoščenje lahko bilo. Kljub temu globoko v sebi nosiš zavedanje, da ‘tisto’, namenjeno tebi obstaja in ti je dosegljivo! …če bi le vedel kako.

Nisi osamljen. Takšnih ljudi nas je veliko.

Namen Trinitymap

Vsi mi raziskujemo in iščemo poti do sebe, do lastnega samozavedanja, duševnega  ravnovesja, fizičnega zdravja, do svoje osebne rasti in posledične samoaktualizacije…

Vedno pogosteje se bomo prepoznavali, povezovali, si pomagali in se učili en od drugega, s postopnim ozaveščanjem, da smo v določenih pogledih vsi na istem, ter da smo skupaj vsi samo ena, skupna celota.

Trinitymap je namenjen

  • deljenju življenjskih izzivov, ki jih doživljamo na poti osebne rasti in
  • deljenju metodologij in/ali koristnih spoznanj, ki so nam rešile določen življenjski izziv, da smo zrasli in šli naprej ali pa smo si vsaj olajšali pot.

Pri osvajanju življenja imamo z učenjem vedno izbiro:

  • Lahko se učimo povsem samostojno, vse preizkusimo sami in osvojimo skozi neposredna izkušanja.
  • Lahko se učimo iz izkušenj/doživljanj drugih, ko nam izkušnja tretje osebe resonira in nam je blizu.
  • Lahko dovolimo, da nas učijo drugi usmerijo in opolnomočijo za samostojno pot, ki vedno sledi.
  • Lahko pa raziskujemo, sintetiziramo in se učimo skupaj, si pomagamo, delimo izzive in izkušnje ter s tem ustvarjamo sinergijo.

Na Trinitymap lahko objavlja vsakdo, ki želi deliti v okvirih, katerim je spletna stran namenjena. Če imaš željo, stopi v stik in vrata se bodo odprla.

Kako naprej

Zdaj veš, da tale korak ni naključje, ampak del tvoje poti, ki si jo sam poiskal in sam jo boš tudi nadaljeval.

Ne računaj, da bo kdorkoli delo na tebi opravil namesto tebe. Sebe boš moral raziskati in odkriti sam. Drugi te lahko samo usmerimo ali ti podamo nova izhodišča, na katere se lahko upreš, če se sam odločiš za to.   Zavedaj se, da so odločitve in posledične aktivnosti, ki prinašajo dejanske rezultate, vedno in izključno samo na tvoji strani.

Najdi v sebi tisto, kar iščeš in ti manjka, spremeni, kar ti ni všeč ter zaživi izpopolnjeno življenje. Vse kar potrebuješ je iskrena želja in predanost po samozavedanju ter obvladovanju svojega življenja, potreba, da zaživiš v vsej svoji luči, ki jo premoreš.

Z glavo, dušo in telesom – mir in ljubezen 🙂